Olla » Työt » Kaupunkitilat » Bilia Olari

Valoa hehkuvassa showroomissa käytetyn auton hankinta on ylellinen kokemus

Bilia Olari

Sijainti: Espoo, Suomi
Valmistumisvuosi: 2020
Koko: 7234 m² (laajennus 1205 m²)
Asiakas: Sagax Finland Asset Management Oy

Kuvat: Mika Huisman

Volvon päivittäessä myymäläkonseptiaan myös Volvo-jälleenmyyjä Bilian Olarin toimipistettä uudistettiin. Rakennusta laajennettiin ja huoltamopalvelut sekä uusien että käytettyjen autojen myynti tuotiin lähemmäs toisiaan. Uudistuksen myötä käytetyn auton ostaja pääsee nauttimaan samasta ylellisyydestä kuin uuden auton hankkija.

Valoa hehkuva rakennus on erottuva ja helposti tunnistettava, suorastaan maamerkin kaltainen. Lasitettu valkoinen julkisivu ja kirkkaat näyteikkunat kiinnittävät myös ohiajavien asiakkaiden huomion. Showroomin puinen sisäänkäynti on kuin lämpimästi loistava majakka, joka kutsuu sisälle näyttelytilaan.

Showroom on korkea katumainen tila. Kadun vieressä sijaitsee lämmintunnelmainen olohuone, jossa asiakkaat voivat odottaa autonsa luovutusta ja halutessaan myös seurata huollon kulkua ikkunan läpi. Olohuonemaisen oleskelutilan lisäksi Volvo tarjoaa asiakkailleen myös työhuoneita: autoa voi tarvittaessa jäädä odottamaan vaikka koko päiväksi. Rakennukseen suunniteltiin myös uusien autojen luovutustila. Auton vastaanottaminen komeissa puitteissa luo asiakkaalle ylellisen tunteen.

Laajennusosan katolle rakennettiin aurinkopaneelijärjestelmä. Uudistuksen yhteydessä myös piha-alue asfaltoitiin ja autopaikkoja levennettiin.

Olohuonemaisen oleskelutilan lisäksi asiakkaille tarjotaan myös työskentelytilaa: autoa voi tarvittaessa jäädä odottamaan vaikka koko päiväksi.